Hirdetés

Komoly nyereményekért megy a játék az év legnagyobb e-sport eseményén

|

Óriási összdíjazással és számos népszerű e-sport játékkal indul útjára az egész éven át tartó Lenovo Legion Kupa, mutatjuk, mit érdemes tudni róla.

Hirdetés

Már tavaly is azon dolgozott a Lenovo, hogy elhozza a magyar e-sport legnagyszerűbb versenyét, és ez idén sem lesz másképp. Egy új név, a Lenovo Legion alatt szeretnék összehozni az ország legjobb játékosait, akik a közel 2,5 millió forintnyi összdíjazásért küzdhetnek majd meg. Azt szeretnéd, hogy a haverjaid téged nézzenek a PlayIT színpadán, amint az ország legjobbjai ellen küzdesz? Itt a lehetőség, hogy több játékban is kipróbálhasd magad.

A Lenovo Y Kupa mostantól Lenovo Legion néven kínál egy szimpla e-sport-versenynél több élményt. Ez egy közösség, ahol a többi versenyzőtől tanulva fejlesztheted képességeidet. A kupát az ország keményvonalas gamerei mind követni fogják, így ennél jobb alkalmad nem lesz arra, hogy kiharcolj magadnak egy helyet a rajongók szívében. A Legion megad minden lehetőséget ahhoz, hogy naggyá válj. Ha nem hiszed, nem kell mást tenned, mint megnézned a tavalyi Lenovo Y Kupát, ahol olyan nevek küzdöttek, mint a Team Horizon Reapers vagy a WiLD. Idén is kiélezett versenyre számíthattok, komoly pénzdíjakért.

Budapestről indulunk

Az első torna néhány hét múlva, április 29-én indul a budapesti PlayIT-en, a Hungexpo színpadán. Az erre a versenyre meghívott csapatok League of Legendsben és Counter-Strike: Global Offensive-ben mérhetik össze tudásukat. Mindkét versenyt élőben követhetitek a helyszínen, amennyiben rendelkeztek PlayIT-belépővel. Ha nem tudtok személyesen részt venni az eseményen, az élő közvetítést otthonról is nézhetitek. Ugyanakkor a cirkusz nem áll meg Budapesten, hiszen röviddel a hungexpós esemény után következik a május 6-án rendezett debreceni PlayIT a Főnix csarnokban, ahol a LoL-versenyen kívül egy új játékot is köszönthetünk a Lenovo Legion sorozatában. Az Overwatch egy új, feltörekvő szereplő az e-sport színpadán, ezért a Lenovo hazánkban is szeretne teret adni az új tehetségeknek. Itt egy 3v3-as csapatverseny kerül megrendezésre, ami szintén komoly nyereményekért zajlik majd. Májusban még egyszer összecsapnak a titánok, méghozzá 13-án. A pécsi PlayIT-en a legjobbak egy CS:GO és LoL showmatchben mutatják meg az e-sport-rajongók tömegének, hogy a kemény csaták és A komoly edzések milyen eredményt hoznak.

A döntő felé menetelve

Az év második felét június 11-én, Szegeden köszöntjük majd, az SZTE-TIK épületében, ahol egy újabb Overwatch-verseny vár benneteket, de itt már hatfős csapatok feszülnek egymásnak. Természetesen a League of Legends ezúttal sem marad le a programok listájáról. A versenyek sorát ezután no­vemberben zárjuk Budapesten, a Hung­expo épületében, ahol egy brutális, nemzetközi 6v6 Overwatch esemény és a League of Legends döntője kerülnek majd terítékre. Rengeteg lehetősége lesz a feltörekvő profiknak, hogy bizonyítsanak a PlayIT és a Lenovo Legion színpadain. Válasszátok ki a játékotokat, kezdjetek gyakorolni! A siker csak kemény munka kérdése.

Versenynaptár

2017. április 29.

Budapest, Hungexpo (CS:GO, LoL)

2017. május 6.

Debrecen, Főnix csarnok (Overwatch 3v3, LoL)

2017. május 13.

Pécs, Expo center (CS:GO showmatch, LoL showmatch)

2017. június 11.

Szeged, SZTE-TIK (Overwatch 6v6, LoL selejtező)

2017. november

Budapest, Hungexpo (Overwatch 6v6 nemzetközi verseny, LoL-döntő)

Online selejtezők időpontja:

A pontos időpontokért figyeljétek a Lenovo Magyarország Facebook és weboldalát!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)