Hirdetés

Tanulnál valami újat CS:GO-ban? Nézd meg ezeket a videókat!

|

A Counter-Strike: Global Offensive pont egy olyan játék, amiben sok száz óra után is tanulhat új trükköket az ember. Magyar nyelvű oktatóvideók segítenek jobbá válni.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzői, oktatói 2019 elején úgy döntöttek, nem csak azoknak nyújtanak segítséget a fejlődésben, akik az edzéseket látogatják, hiszen ők is tudják, hogy sokan a távolság miatt nem tudnak személyesen megjelenni. Naponta kerülnek fel új oktatóvideók Facebookra és YouTube-ra, a Counter-Strike: Global Offensive rejtelmeibe például már több mint 50 anyag vezet be minket.

Hirdetés

Ezek túlnyomó részét KODIAK készítette, akivel épp nemrég beszélgettünk az e-sport helyzetéről, és egyebek mellett arról is, hogy milyen volt e-sportolónak lenni, amikor még nem létezett ez a kifejezés. Van némi tapasztalata a Valve sorozatának játékaival, ha valakire, rá tényleg érdemes figyelni, de ugyanúgy érdemes meghallgatni Gabesson és Cobain tanácsait is.

A leckéket megtaláljátok ebben a lejátszási listában, alább pedig összeválogattunk pár olyat, ami az Infernón bevethető trükköket mutatja be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)