Hirdetés

Megnyitotta kapuit a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia

|

Olimpikonok és magas rangú képviselők részvételével indították útjára a sportokat és e-sportokat egymáshoz közelebb hozó kezdeményezést.

Hirdetés

Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, Szabó Tünde EMMI sportért felelős államtitkár, valamint Lukács Anita, a Lenovo hazai ügyvezetője, és Ivan Bozev, a vállalat regionális igazgatója is jelen voltak az Akadémia megnyitóján.

Hirdetés

A Honvéd ezzel Magyarországon elsők közt indított saját e-sport szakosztályt, amelynek egy a Lenovo közreműködésével felszerelt külön edzőtermet is létrehoztak. Az egyesület ezzel a kezdeményezéssel szeretné elérni az e-sport-rajongókat, így a náluk játszók más sportok kipróbálásához is kedvezményeket kapnak majd, hogy ezzel is az egészséges életvitel irányába tereljék a fiatalokat.

A megnyitón Kovács Katalin, Imre Géza, Baji Balázs és Szívós Márton sportolók is részt vettek, és egy rögtönzött verseny keretében rögtön össze is mérték Counter-Strike-tudásuk a média képviselőivel. A sportolókhoz Kodiak, míg az újságírókhoz TheVR Jani állt be.

Ha szeretnétek többet tudni az Akadémiáról, feltétlenül olvasátok el interjúnkat, amiből minden fontos infót megtudhattok a működéséről és arról, hogyan szállhattok be ti is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)