Hirdetés

Már jelentkezhettek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia augusztusi edzéseire

|

FIFA, LoL és Counter-Strike: Global Offensive edzések is lesznek a nyár utolsó hónapjában.

Hirdetés

Továbbra is nagy érdeklődés mellett üzemel a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, ahol hazánk feltörekvő e-sportolói a legjobbaktól tanulhatnak.

Hirdetés

A FIFA-csapat nemrégiben aranyérmet szerzett a DIGI eSport FIFA Pro Clubs Kupán, júliusban beugrott az állandó CS:GO-edző, KODIAK helyett Domoszlay "kolor" Ádám tanítani egy kis AWP-zést, és közeleg a Lenovo Legion Kupa következő köre a pécsi PlayIT-en, ahol az akadémia növendékei élő közönség előtt mutathatják majd meg, mit tudnak. 

Ha ti is szívesen képeznétek magatokat CS:GO-ból, LoL-ból vagy FIFA-ból, jelentkezzetek az augusztusi edzésekre, de siessetek, mert a helyek rohamosan fogynak. Egyébként nem csak az e-sport, hanem a hagyományos sportok miatt is érdemes csatlakozni; a kettő összekötéséről itt írtunk korábban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)