Hirdetés

Jelentkezzetek most a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia áprilisi edzéseire!

|

Ha fejlődnétek valamelyik játékban, mindenképp ugorjatok be, vagy figyeljétek a Legion Leckéket!

Hirdetés

Alapvetően már az elfogadható érv kell legyen, hogy hazánk egyik nagyja, a korábban CS-ben, most pedig PUBG-ben profi KODIAK is a Honvéd Esport akadémiáján tanít, de nem csak ezért érdemes oda járni.

Hirdetés

CS: GO és PUBG mellett Fortnite és LoL edzésekre is várnak mindenkit a tapasztalt és bizonyított edzők, valamint elindult a Legion Honvéd Series, melynek során az akadémia növendékei mérhetik össze tudásukat, és a legjobb csapat pénzdíjjal távozhat. Az áprilisi időpontok már elérhetők ezen az oldalon, a helyek fogynak, gyorsan biztosítsátok be a sajátjaitokat!

Egyébként ha kíváncsiak vagytok, nagyjából hogy telik egy edzés, nézzetek bele az alábbi streambe:

Watch Élőben a Honvéd Esport edzőterméből - !giveaway !menetrend from KODIAK_official on www.twitch.tv

A Legion Honvéd Series legutóbbi, pénteki mérkőzését, ahol Gabesson és Flash csapata esett egymásnak, itt tudjátok visszanézni.

A Legion Lecke sorozat részeit itt találjátok meg, a menetrendről itt tájékozódhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)