Hirdetés

Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia - ha többet sportolsz, olcsóbban e-sportolsz!

|

Egy e-sportoló számára is fontos a mozgás. A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiára járóknak a sportolás ingyenes - aki legalább havi négyszer gyúr, még jobban jár.

Hirdetés

Korábban többször írtunk már nektek az akadémiáról, ahol Kodiaktól és más profiktól tanulhattok meg igazán jól játszani CS:GO-t, LoL-t és FIFA-t. 

Hirdetés

Ha e-sportolói karrierről álmodoztok, mindenképp fontoljátok meg, hogy csatlakozzatok. Alapáron havi 8000 forintba kerül egy bérlet, de ezt szó szerint letornázhatjátok, ha vállaljátok, hogy egy hónapban négyszer (lehetőleg heti egyszer, max kétszer) kondiztok/úsztok egy órát. Aki sportolni is jár, annak csak havi 6000 forintot kell fizetnie. 

Emellett, mint azt Kodiak szigorú, valahogy mégis barátságos arca mellett láthatjátok, ha barátokkal vagy 5 fős csapattal mentek, a kedvezmény még nagyobb lehet. Aki havi kétszer sportol, a második havi bérletét már a "sportos" áron veheti.

Arról, hogy hogyan jelentkezhettek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiára, itt írtunk részletesen. Egyébként a legjobb növendékek a Lenovo Legion Kupán is képviseltethetik majd magukat, úgyhogy már csak ezért is érdemes belépni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)