Hirdetés

Júliusban edzésekkel és táborokkal vár Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia

|

A napközis táborokban kitanulhatjátok a League of Legends, a CS:GO és a Fortnite minden fortélyát, és még mozoghattok is a nap végén!

Hirdetés

Idén is növekvő érdeklődés mellett zajlik az e-sport oktatás a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián, ahol bizonyított, eredményes e-sportolók segítenek jobbá válni a legnépszerűbb játékokban.

Hirdetés

Felkerültek a júliusi edzések időpontjai, szabadon jelentkezhettek Counter-Strike: Global Offensive-re, Fortnite-ra és League of Legendsre. Érdemes a lehető leghamarabb időpontot foglalni, mert a helyek gyorsan fogynak. 

Emellett érdemes lehet megfontolni, hogy részt vegyetek a Honvéd Esport Nyári Táborok valamelyikében. A napi program 2x3 óra e-sportolásból áll, a nap végén pedig 1 óra sportfoglalkozás következik, hogy fittek és egészségesek maradjatok. Július 8-12. között a LoL-é, július 15-19. között a CS:GO-é, július 22-26. között pedig a Fortnite-é lesz a főszerep.

Kövessétek az Akadémia Facebook oldalát a legfrissebb infókért, valamint a mindenféle oktatóvideókért, amik szintén segíthetnek jobbá válni!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)