Hirdetés

Az MNEB első szezonjának győztesétől is tanulhatsz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián

|

Már elérhető a májusi órarned, ráadásul ezen a pénteken CS:GO nyílt nap is lesz!

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián tapasztalt és bizonyított edzők mutatják meg a diákoknak, mire érdemes figyelni, hogyan válhat valaki profivá.

Hirdetés

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonja a hétvégén zárult egy döntővel, ahol League of Legendsben a Team Plague csapata diadalmaskodott, melynek tagja az akadémia két LoL-edzője, Frather és Malacko is. Counter-Strike: Global Offensive-ben a Salamander nyert; május 3-án, pénteken az ezen csapatot erősítő Alexrad tart majd nyílt napot, melyen regisztrációt követően, szabad helyek függvényében bárki részt vehet. Erre, ahogy a többi edzésre is, itt tudtok jelentkezni

Változás még, hogy a Fortnite és PUBG edzéseket 3 órásra nyújtották, előbbi szerdánként 15:00-kor kezdődik, és SabyG tartja, aki a legutóbbi selejtezőn Európa 800 legjobb játékosa közé küzdötte fel magát.

Ha szeretnétek bármely e-sportban jobbak lenni,  feltétlenül jelentkezzetek az edzésekre, vagy kövessétek a Legion Lecke sorozatot az akadémia YouTube csatornáján, valamint Facebook oldalán!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)