Hirdetés

Játssz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia gyakorlószerverein!

|

Villámgyors, gigabites nettel futó, 128 tickes szerverek várnak titeket, és még nyerhettek is!

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia eltökélt célja, hogy a lehető legtöbb tehetségnek nyújtson lehetőséget a profivá válásra. Az e-sport-órák mellett folyamatosan gyártják az online oktatóvideókat is, most pedig közösségi szerverekkel igyekeznek segíteni a gyakorlásban.

Hirdetés

A szervereket kiemelkedő magyar CS:GO-s e-sportolókról nevezték el. DeadFox szerverén deathmatch, gabessonén pisztolypárbajok, DEvén pedig 1v1 meccsek futnak, míg KODIAK-nál időközönként más pálya és mod lesz aktív, most épp az általa készített de_zenith próbálható ki. A retakes szerverek, az FoP és az xDk kimondottan a profi csapatoknak szólnak. A szervereket a játékon belül úgy találhatjátok meg, ha rákerestek arra, hogy "honved" vagy "legion".

Minden szerver és játékmód külön ranglistát kapott, és októbertől díjazzák a legjobbakat, úgyhogy már csak ezért is érdemes felkapcsolódni néha. Erről a Lenovo Legion Honvéd E-sport Akadémia Facebook oldalán tudhattok majd meg többet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)