Hirdetés

Ha szeretnéd érteni, mi folyik a nagyobb CS:GO tornákon, nézd meg ezeket a videókat!

|

Magyar e-sport edzők magyarázzák el, hogyan épülnek fel a Majoron és a V4FSF-en látott egyes taktikák.

Hirdetés

A múlt hónapban a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia tanárai, Sc0rch és KODIAK a Counter-Strike: Global Offensive alapjait, legfontosabb kulcselemeit magyarázták egy videósorozatban, de októberre léptek egy szintet.

Hirdetés

Ezúttal hussaR (aki a Gamerzone tagjaként a V4 Future Sports Festivalon is játszott nemzetközi csapatok ellen) és Sc0rch nyálazták át néhány nagyobb verseny fontos mérkőzését, hogy segítsenek megérteni, mi miért történt a pályán. Ezek a videók egy kicsit hosszabbak az átlagosnál, de kellett ez ahhoz, hogy alaposan kivesézzék a történéseket. 20 felvétel készült, amiket mind megtaláltok a Honvéd Esport YouTube csatornáján, de ha elindítjátok az alábbiak bármelyikét, kaphattok egy kis ízelítőt, illetve megtudhatjátok például azt is, hova érdemes füstölni a Nuke-on.

További leckékért iratkozzatok fel a csatornára, ha pedig szeretnétek edzésekre járni, figyeljétek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook oldalát!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)