Hirdetés

Félidőnél a Lenovo Legion Kupa, nézd újra a legjobb pillanatokat!

|

Budapest és Szeged letudva, Pécs és a döntő még hátra van. Segítünk képbe kerülni.

Hirdetés

Harmadik éve fut a Lenovo e-sport versenysorozata, mely hosszútávon nyújt lehetőséget a bizonyítani vágyó, hazai e-sportolóknak. Az idei év két játékról, a Counter-Strike: Global Offensive-ről és a League of Legendsről szól, ebben tehetik próbára magukat kezdők és profik. Az online selejtezőkre bárki nevezhet, a legjobbak offline, élő közönség előtt mutathatják meg, amit addig csak az internet népe láthatott.

Hirdetés

Az első állomásnak a június 2-ai budapesti PlayIT adott otthont. A League of Legends döntőjében a WiLD by Lagardére Sports és a WonderStag Esports csapata küzdött egymással, előbbi került ki győztesen a megmérettetésből.

A Counter-Strike: Global Offensive-et fantasztikus játékkal az EDITKE nyerte a ROG-Warriors csapata ellen. 

Egy héttel később, Szegeden a League of Legends döntő a Vox Populi és a WonderStag Esports között zajlott le, végül utóbbi magabiztosan győzött.

Délután ezt is a CS: GO döntő követte, az IRÉNKE és a Game Agents harcolt minden erejével, és végül a Game Agentsnek sikerült több pontot szereznie.

A következő állomás a szeptember 15-ei, pécsi PlayIT lesz, majd november 17-18-án a budapesti PlayIT ad otthont a végső, játékonként 1 millió forint összdíjazású nagy döntőnek, melynek során a korábbi győztesek vetélkednek. Gyertek, izguljatok kedvenceitekért a helyszínen, vagy nevezzetek be a Lenovo Legion Honvéd E-sport Akadémiára, és ha elég jók vagytok, egy showmeccs keretében kaphattok szerepet! Lesz stand is, ahol gyakorolhattok és kihívhatjátok Abosi Barni youtubert CS: GO-ban. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)