Hirdetés

Indul a Lenovo Legion Kupa, az év legkomolyabb hazai e-sport eseménye

|

Közel 2,5 millió forintnyi összdíjazással veszi kezdetét az egész éven át tartó Lenovo Legion Kupa, melynek keretében idén már nem csak a CS:GO és a LoL, de az Overwatch legjobbjai is megküzdhetnek egymással.

Hirdetés

Aki járt a tavalyi PlayIT-ek bármelyikén, nehezen téveszthette szem elől a Lenovo Y Kupát. A nagyszabású bajnokság idén Lenovo Legion Kupa néven tér vissza, hogy teret adjon Magyarország legjobb Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends és Overwatch játékosainak a tündöklésre.

Az első állomás az április 29-ei, budapesti Xbox One PlayIT Show, melynek keretében meghívásos LoL és nyílt selejtezős CS: GO torna zajlik; ez utóbbi csapatai április 23-án, online selejtezők keretében érdemelték ki a részvételi jogot. Aki esetleg a rendezvényen nem tud részt venni, az egyrészt nagyon fog nekünk hiányozni, másrészt online is bekapcsolódhat ezen az oldalon.

Ezt követően egy héttel később, május 6-án Debrecenben zajlik majd a LoL torna bronzmeccse, valamint egy CS: GO East x West showmeccs, majd május 13-án, Pécsen a nyílt nevezéssel szervezett CS: GO torna és egy LoL showmeccs kerül megrendezésre.

Kis kihagyással, június 11-én Szegeden indul az Overwatch nyílt selejtezős tornája, amit egy szintén nyitott LoL összecsapás kísér.

A sort a novemberi, budapesti PlayIT-en a nemzetközi 6v6 Overwatch, illetve az ismét nyílt League of Legends torna zárja.

Az online selejtezők időpontjáról a Lenovo Magyarország Facebook oldalán és a Lenovo Legion Kupa honlapján tájékozódhattok. Nevezzetek, tegyétek próbára magatokat, értékes jutalmak és akár esport karrier is várhat rátok!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)