Hirdetés

Lenovo Legion Kupa - ezek a csapatok játszanak a döntőben

|

Novemberben, a PlayIT-en lesz a Lenovo Legion Kupa döntője, CS:GO-ban és LoL-ban is négy csapat esik majd egymásnak.

Hirdetés

Idén Budapesten, Szegeden és Pécsen zajlottak a Lenovo Legion Kupa élő selejtezői, melyeket online válogatók előztek meg. 

Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive-ben Budapesten a Harcos Edit csapata a ROG Warriorst, Szegeden a Game Agents az Irénkét, Pécsen pedig a Kreat1v a Turm1xot nyomta le (remek névválasztások egyébként), és ezzel kvalifikálták magukat a döntőre. A League of Legends-ben a fővárosban a WiLD by Lagardére Sports, Szegeden a WonderStag Esports diadalmaskodott a RIFT Esports felett, Pécsen pedig a Team Horizon Reapers győzött az Unlukóval szemben. Mindkét játékban csapódik a döntősökhöz a meghívott Legion Honvéd RED megfelelő ága, a Lenovo Honvéd E-sport Akadémia növendékeiből összeállított két csapat, így a november 17-18-án, a PlayIT Budapest keretében zajló döntőkön a következő csapatok vesznek részt:

CS:GO

Harcos Edit
Game Agents
Kreat1v
Legion Honvéd RED

LoL

WiLD by Lagardére Sports
WonderStag Esports
Team Horizon Reapers
Legion Honvéd RED

A tavalyi LoL döntő összefoglalóját alább láthatjátok.

Gyertek el a PlayIT-re, nézzétek a meccseket élőben, és gyakoroljatok, hátha jövőre ti is ott lehettek és megszerezhetitek a közel 2 millió forintos nyereményalap egy részét! Online is követhetitek majd itt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)