Hirdetés

PlayIT Budapest - sportolók is lesznek a Lenovo Legion színpadán

|

Az e-sportolók számára a hagyományos sport is fontos. A vívást a világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, Imre Géza társaságában próbálhatjátok ki, de lehet majd lézerpisztollyal lőni is.

Hirdetés

Mind tudjuk, mennyire le tudja szívni az ember energiáját, ha egy-két órán át játszik. Egy e-sportoló esetében fontos, hogy akár 8 órán keresztül is éber maradjon, folyamatosan tudjon koncentrálni, ami megfelelő fizikai erőnlétet igényel.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián is kiemelt szempont ez, de a Lenovo számára egyébként is különösen fontos a sport és az e-sport összekapcsolása. A június másodikai budapesti PlayIT-en a Budapesti Honvéd Sportegyesület jóvoltából vívótáblán és öttusa lézerpisztolyon is kipróbálhatják magukat a látogatók, ebben Imre Géza párbajtőrvívó és Szakály Bence Magyar Kupa győztes öttusázó segíti őket.

A Lenovo Legion Kupára továbbra is nevezhettek, 2 milliós összdíjazás vár mindenkit a CS:GO és LoL megmérettetések végén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)