Hirdetés

Lenovo Legion kupa - indul Magyarország első nagyszabású Overwatch versenye

|

Az egyik legnagyobb e-sportnak számító League of Legends mellett a Lenovo Legion kupa következő állomásán az Overwatchnak is szerep jut, a selejtezőkre pedig már bárki regisztrálhat - akár ti is!

Hirdetés

Ugyan az Overwatch League körüli viszonylagos csend miatt még nemzetközi szinten is híján vagyunk a nagy tornáknak, itthon máris elindul egy nagyobb Overwatch verseny. Nagyjából három hét múlva, a Lenovo Legion kupa következő állomásán egymásnak feszülnek a nyílt selejtezők legjobbjai.

Hirdetés

Persze szokás szerint, a Legion kupa szegedi állomásán az Idézők Szurdoka is várja a versenyezni várókat. A League of Legends selejtezőkre június 2-ától kerül sor, az élő összecsapások résztvevői közül az utolsók pedig egy szünnap után, 4-én 12 órától harcolhatják ki a részvételt. A LoL selejtezőkkel kapcsolatos további információkat - például a jelentkezés menetéről - itt találjátok. De legalább ilyen izgalmas lesz az Overwatch első nagyszabású hazai versenye, amiben 32 csapat vehet részt, aminek a selejtezőjét a LoL szünnapján, június 3-án délután 3 órától követhetitek. Ezzel kapcsolatban a streameket, a versenyszabályzatot és a jelentkezési lehetőségeket ezen a linken éritek el.

Akár versenyzőként, akár nézőként vesztek részt a Lenovo Legion kupa legújabb állomásán, azt kívánjuk, gazdagodjatok minél jobb élményekkel és találkozzunk a szegedi PlayIT-en, ahol színvonalas League of Legends-meccsek mellett menő Overwatch-összecsapásokat is nézhetünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)