Hirdetés

Ilyen volt a Lenovo Legion egy profi csapat szemével

|

Pörögnek a Lenovo versenyei, és ezeken az ország egyik (ha nem a) legjobb League of Legends csapata, a THR is részt vett. A csapat tagjait kérdeztük élményeikről.

Hirdetés

Ligeti "THR Joe" Péter (ADC) és Halász "THR Genican" Norbert (menedzser) már régóta oszlopos tagjai a Team Horizon Reapers osztagának. Hozzásegítették a kék-fekete lobogót egy Magyar Elit Bajnokság kupához és sok más, jelentős éremhez. A Lenovo Legion kupán is ők diadalmaskodtak Budapesten, megkérdeztük őket tapasztalataikról.

GS: Sok változás történt a THR háza táján az elmúlt hónapokban. Pár mondatban össze tudnátok foglalni, hogy mi az új felállás, és milyen most a csapatlégkör?

Joe: Benji csatlakozott a csapathoz, azóta pedig a légkör jobb, mint valaha. Megtaláltuk a közös hangot, és a legutóbbi bootcamp során nagyon sokat fejlődtünk. A jelenlegi felállásunk: MarineHBS (TOP), Sk1nzor (MID), Benji (Jungle), Qgloof (Support) és én vagyok az ADC. Qglooffal is nagyon jól kijövünk, rengeteg potenciál van benne.

GS: Milyen élmény volt számotokra a Lenovo Legion kupa?

Genican: Meglepő! Most más szervezők voltak, látszott rajtuk, hogy nagy a tapasztalatuk. Folyamatosan kérdezték, miben lehetne javítani, külön média stábbal készültek, szóval egyszerűen egy nagyon jó csapat fogadott minket. Minden simán zajlott.

GS: Mik voltak a tapasztalataitok a Lenovo verseny alatt biztosított eszközeivel?

Genican: Minden szuperül ment, nem volt okunk panaszra. A játék nagyon simán, szépen futott a Lenovo gépein.

GS: Melyik csapattól tartotok a leginkább?

Joe: Magyar csapattól nem igazán tartunk, nemzetközi szinten a Different Dimension lesz a legnagyobb akadályunk a SEC versenyén. A DD-ben ott van például Forg1ven is, ellene már nagyon szeretnék játszani.

GS: A szezonközépi frissítés több tankot is felerősített. Mit gondoltok, hogyan fognak megbirkózni ezzel az ADC-k?

Joe: A legutóbbi frissítésben kicsit visszatekerték a tankokat, így most nagyjából jó helyen vannak a lövészek. Sokféle karakter használható, sokféle tárgykiépítéssel, így nincs okom panaszra.

GS: Mikor láthatunk benneteket játszani legközelebb?

Joe, Genican:  Legközelebb június 23-26-án játszunk a SEC döntőn, Szófiában.

Érdemes lesz szurkolni a srácoknak a következő meccseken, főleg Joe-nak, aki egy LCS veteránnal nézd majd szembe néhány héten belül. Ha szeretnétek tanulni az ország egyik legjobb lövészétől, akkor Twitch csatornáján láthatjátok majd gyakorolni. Sok sikert kívánunk neki, Genicannak és az egész csapatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)