Hirdetés

A nap, amikor Kaci rájött, hogy nem elég jó CS:GO-ban

|

Ma délelőtt a Lenovo sajtótájékoztatóján vettünk részt, ahol a vadonatúj Y530 laptopokon hagytuk magunkat elverni nálunk sokkal tapasztaltabb játékosok által.

Hirdetés

Videojátékokkal foglalkozó újságírókként sokféle játékkal játszunk, de nem lehetünk mindenben profik. Hiába akartunk nagyon egy laptopot nyerni, sajnos még az FPS-ekben jártas, a Rainbow Six: Siege-ben a platinából szinte kimozdíthatatlan Kacinak nem volt sok esélye azon újságíró kollégákkal szemben, akik többezer órát öltek a CS:GO-ba, és álmukból felkeltve is felrajzolják a visszarúgási mintákat.

Hirdetés

A mai sajtótájékoztatón a Lenovo bemutatta Y530-as és Y730-as gépeit, amik végre nem robosztus, minden oldalán villogó gamer laptopok, hanem dizájnos, letisztult, könnyű és elegáns masinák. Az átalakított hűtőrendszernek köszönhetően halkabbak is az eddigi Lenovo gamer laptopoknál, az új dizájn miatt pedig vékonyabbak és kevesebbet nyomnak elődeiknél. A gyártó célja az volt, hogy olyan gépeket készítsen, amik alkalmasak játékra, de ugyanakkor kényelmesen hordozhatók, egyetemistáknak, főiskolásoknak és munkába laptoppal járóknak is minden szempontból ideálisak. Később részletesen írunk majd róla, addig is további információt találhattok a fenti linken.

A prezentáció után ilyen gépeken zajlott az 1v1 CS:GO verseny, melynek során négy kategóriából kerültek ki a legjobbak. Összemérték tudásukat sportolók (köztük Cseh Laci és Imre Géza), influencerek (Puskás Peti, Unfield, Dezső Bence és Szirmai Gergely), újságírók és profi CS:GO játékosok is. Az egyes kategóriák győztesei serleggel távoztak, valamint lehetőséget kaptak arra, hogy megküzdjenek egymással egy Y530-as laptopért. Végül - nem egészen váratlanul - az e-sportoló Kállai "Tishler" Mihály nyert. Sajnos mi egy oklevéllel voltunk kénytelenek beérni, de majd képezzük magunkat a következő alkalomra (vagy nem Kacit küldjük a frontra).

Ha ti is szeretnétek Lenovo gépeken próbára tenni magatokat, jelentkezzetek a Lenovo Honvéd E-sport Akadémiára, vagy gyertek el a PlayIT-ekre, ahol a Lenovo standjánál szabadon végigpróbálhatjátok a termékkínálatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)