Hirdetés

Csúcsgépekkel és lézerpisztolyokkal vár a Lenovo a budapesti PlayIT Show-n

|

Egész nap pörög majd a Lenovo standjánál a CS:GO, de más izgalmakra is készülhettek.

Hirdetés

Szinte mintha tegnap lett volna a novemberi PlayIT, de máris itt a nyakunkban az újabb fővárosi rendezvény, hiszen június 2-án szombaton újra a gamerek viszik birtokba a Hungexpo területét. Az ország legnagyobb videojátékos rendezvényéről természetesen a Lenovo sem hiányozhat. 

Hirdetés

A Lenovo standjánál lehetőségetek lesz kipróbálni az Y520, Y720 és Y920 jelzésű csúcsgépeket, és saját tudásotokat is prezentálhatjátok, ugyanis a rendezvény teljes időtartama alatt pörögnek majd az 1v1 CS:GO meccsek. A standnál ott lesz Abosi Barni youtuber is, szóval mindenképpen vegyétek arra az irányt, ha szeretnétek vele lepacsizni.

A Lenovo egy saját színpaddal is képviselteti magát a budapesti PlayIT Show-n. Itt League of Legends és CS:GO mérkőzések váltják egymást, a meccsek szüneteiben viszont igazán különleges elfoglaltságokon vehettek részt: lehetőségetek nyílik egy profi vívótábla kipróbálására, sőt öttusa lézerpisztolyokkal is lőhettek párat  Imre Géza világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívó vezénylete alatt. 

A Lenovo Legion Kupa színpad programja a következőképpen alakul:

09:00 - 12:00: League of Legends mérkőzés
12:00 - 14:30: Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia showmatch, nyereményjáték
14:30 - 17:00: CS:GO mérkőzés
17:00 - 18.00: Nézői játékok

Június 2-án szombaton tehát irány a PlayIT Show a Hungexpo (1101 Budapest Albertirsai út 10.), bőven lesz mit sasolni és próbálgatni egész nap! Jegyekért erre tessék.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)