Hirdetés

Lezajlott a Magyar Esport Bajnokság nagydöntője, megvan a magyar CS:GO-bajnok

|

A Magyar Esport Bajnokság döntőjében a Budapest Five és a Lenovo Legion Honvéd csapott össze.

Hirdetés

Túl vagyunk a Magyar Esport Bajnokság 2021-es CS:GO nagydöntőjén, ahol a Budapest Five és a Lenovo Legion Honvéd csapata mérte össze képességeit a csatatéren. 

Végül a Honvéd egyesülete diadalmaskodott, de ahogy az az alábbi videóban is látszik, az 5 órás meccsen végül egyetlen másodpercen múlt minden.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd bajnokcsapatának Boda "bodito" Patrik, Jurus "Kamion" Zsolt, Hevesi Henrich, Benczik Tamás, Török "msN" Norbert, Carmine Lorusso voltak a tagjai, ők győztek le végül a tavalyi bajnokot. A finálét ebben a videóban nézhetitek meg:

A teljes meccset pedig a Twitchen tudjátok visszanézni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)