Hirdetés

Logitech G Pro - egy fejhallgató profi gamerektől

|

A Logitech nem most kezdte a gamer perifériák gyártását, de most profi e-sportolók segítségével alkotta meg az elegáns G Prót.

Hirdetés

Ha van gyártó, amit egy gamernek sem kell bemutatni, az a Logitech. A cég egerekkel, billentyűzetekkel, fejhallgatókkal, webkamerákkal, sőt, néha egész rendhagyó kontrollerekkel is jelen van a piacon, lassan már negyvenedik éve. Természetesen az e-sport világában is jelentős szerepet tölt be, és miután profi játékosok éveken át használtak G230-at, G430-at vagy épp a G433-at, most megszületett a G Pro, ami részben az ők észrevételeinek figyelembe vételével, részben a Logitech sokéves tapasztalatát felhasználva állt össze.

Hirdetés

Az eszköz elkészítésében olyanok vettek részt, mint a CS:GO-s NBK-, a London Spitfire-ben Overwatchozó Birdring, a LoL-profi Søren "Bjergsen" Bjerg és a PUBG tehetsége, SUMOMOXqX. Ők tudják, milyen fontos a kényelem és a zajszűrés ahhoz, hogy a legjobbat tudják nyújtani. Ezekről az állítható fejpánt, a nagy, egész fület lefedő, műbőr bevonatú, szivacsos fülpárnák gondoskodnak. A hangzásért a Pro-G hangsugárzók felelnek, tiszta, pontos hangot adnak, hogy tudjuk, mi és merre történik a közelünkben - bár mivel egy sztereó headsetről van szó, nem várható el a 7.1-es precizitás. A headset kompatibilis a Windows Sonic-kal és a Dolby Atmos-szal is. A leszerelhető mikrofon szintén zajszűrős, de a játékos hangja tisztán és érthetően megy át rajta.

Masszív, strapabíró anyagokat (TR90 nylon, rozsdamentes acél pánt, üvegszállal megerősített illesztések) használtak elkészítésénél, de ennek ellenére nagyon könnyű. Bármivel használható, lévén jack csatlakozós, és elosztó is jár hozzá, ha külön csatornára kötnénk a mikrofont és a hangszórót. A kábele két méteres, a szabályzókat ezen találjuk.

Igaz, hogy a 31999 forintos ajánlott fogyasztói ára magasabb az átlagnál, de ha évekre vesztek headsetet, fontoljátok meg, érdemes lehet ennyit kiadni érte. További specifikációkat ezen az oldalon találhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)