Hirdetés

LoL Worlds 2018 - ezekben a csoportokban küzdenek majd a legjobbak

|

Megvan a tegnapi csoportkör húzás végeredménye, így már láthatod, hogy ki ellen kell harcolnia kedvenc csapatodnak.

Hirdetés

A Worlds 2018 vagyis az idei League of Legends világbajnokság is úgy zajlik majd, mint a tavalyi. Az egész egy Play In szakasszal kezdődik, ahol a feltörekvő régiók bizonyíthatják rátermettségüket.

Hirdetés

A Play In és a Group Stage szakaszban is mindenik játszik a csoportban lévő ellenfeleivel. A következő részre csak az adott csoport legjobbjai juthatnak be.

 A Play In egyébként október elsején indul majd, és csak az alábbi csoportok első helyezettjei jutnak majd tovább a főesemény csoportköreibe.

- A csoport: EDG, Infinity eSports, Dire Wolves
- B csoport: G2 Esports, Supermassive, Ascension Gaming
- C csoport: Cloud9, KaBuM!, DetonatioN FocusMe
- D csoport: G-Rex, Gambit, Kaos Latin Gamers

A főesemény csoportjaiban még egy-egy hely kiadó, ezeket nyilván a Play Inből érkező ötösök töltik majd fel. Egyelőre így néz ki a csoporttábla:

- A csoport: Flash Wolves, Afreeca Freecs, Phong Vu Buffalo
- B csoport: RNG, Gen.G, Vitality
- C csoport: kt Rolster, Mad Team, Team Liquid
- D csoport: Fnatic, 100 Thieves, Invictus Gaming

A fenti csapatok valamelyike fogja magasba emelni idén az Idézők kupáját. Az, hogy kit illethet meg ez a dicsőség, majd az októberben induló tornán fog eldőlni. Ti kinek szurkoltok?

Nekünk addig is itt az MNEB, indulnak nemsoká a LoL-os körök is, de még lehet nevezni!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)