Hirdetés

LoL Worlds 2018 - képregények mutatják be a korábbi évek nagy pillanatait

|

Peke felemelkedése vagy a KaBuM 2014-es halálfutama olyan pillanatok voltak, melyek megérdemlik a képregényes megemlékezést.

Hirdetés

Alig egy hét választ el bennünket attól, hogy a bolygó legjobb csapatai elkezdjék a küzdelmet a League of Legends idei világbajnokságán. Amíg várjuk, hogy elhangozzon az indulást hirdető kürtszó, emlékezzünk meg az előző évekről és a jövő ígéretéről.

Hirdetés

Az első képregényben az első világbajnokság győztes csapatának középjátékosa, xPeke kapta a főszerepet. A legenda Karthust terelgetve verte laposra ellenfeleit a győzelemhez. Aki annak idején lemaradt volna, az itt pótolhatja az aAa ellen vívott nagy döntőt.

Szerző: @Okolnir

A második képregény "sötét ló" címmel érkezett, és a 2012-es bajnokságra emlékezik. Az akkori Worlds előtt az elemzők az alsó osztályba sorolták a tajvani TPA csapatát, és már előre az orosz Moscow 5-nak utalták a kupát. Hamar ítélkeztek, mint kiderült. A Taipei Assassins gyorsan véget vetett ugyanis az akkor veretlen M5 diadalmenetének.

Szerző: @ffSade

Kis ugrással elérkeztünk a 2014-es évhez, aminek csoportköre meglehetősen viharosan zajlott. A D csoportban az utolsó napon dőlt el minden: még a Cloud9, az Alliance és a Najin White Shield is versenyben voltak a továbbjutásért. Legalábbis mindenki ezt hitte addig, amíg a teljesen esélytelen, 0/4-ben álló KaBuM! meg nem küzdött az Alliance srácaival. A brazilok nem voltak hajlandóak eredménytelenül hazamenni, és elverték az európai álomcsapatot, ezzel pedig kitépték a sorsukat a srácok kezéből: innentől a Cloud9 vs. Najin meccs eredményén múlott, hogy lesz-e még esélye Európának. A Cloud9 aztán biztosította, hogy nem lesz.

Szerző: @tomaroosky

A következő oldal a tavalyi világbajnokságról mesél, ahol először lépett be egy új szakasz, a Play In. Ebben a részben a feltörekvő régiók küzdenek a csoportkörbe való bejutásért. A képen látható, ahogy a Dire Wolves, a Lyon Gaming, és a Rampage próbál felkapaszkodni a nagyok ligájába.

Szerző: @jecorona

Az utolsó oldal az amerikai veterán legenda, Doublelift visszatéréséről mesél. A játékos a vállán akarja bevinni az egész régiót a világbajnokok csarnokába, és csapatának oldalán szeretné letörölni Észak-Amerika összes ellendrukkerének vigyorát. Meglátjuk, hogy sikerül-e neki.

Szerző: @jecorona

A hosszú évek alatt rengeteg izgalmas sztorit adott nekünk a League of Legends világbajnokság. Nektek melyik pillanat volt a kedvencetek?

Egy napon lehet, hogy ti is szerepeltek ilyen képregényben, és ehhez remek ugródeszka a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)