Hirdetés

LoL Worlds 2018 - véget ért a csoportkör, ők jutottak tovább

|

Véget ért a League of Legends idei világbajnokságának csoportrésze, már tudjuk, hogy kik fognak továbbjutni a hétvégén induló kieséses körbe.

Hirdetés

Ahogy azt már tegnap megírtuk, az A csoport és a B csoport túlélői az RNG, a Cloud9, az Afreeca Freecs és a G2 voltak. Ma befejeződött az utolsó csoportmeccs is, melynek végén eldőlt, hogy a maradék 8 csapatból ki mehet tovább.

Hirdetés

Tegnap nem túl meglepő eredményekkel a dél-koreai KT Rolster és az EDG jutottak tovább, hátrahagyva ezzel a Team Liquidet és a MAD Teamet. A mérkőzések már komolyabb meglepetéseket tartogattak: azt már sejteni lehetett, hogy a Fnatic és a kínai IG lesz a két túlélő, de azt kevesen hitték volna, hogy az európai Fnatic lesz az első helyezettje a csoportnak. Ennek köszönhetően egy meglehetősen kedvező helyre kerültek az ágrajzon:

Az első meccs az Afreeca Freecs vs. Cloud9 találkozó lesz szombat reggel 6-kor, majd ezt követi az RNG vs. G2 meccs. A vasárnapot a Fnatic vs. EDG nyitja szintén reggel 6-kor, ezt a meccset pedig a KT Rolster vs Invictus Gaming követi majd.

Vajon hogy alakul az MNEB? Hamarosan kiderül!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)