Hirdetés

LoL Worlds 2018 - Dél-Korea kiesett

|

Ez most egy olyan hír, amit soha nem hittünk volna, hogy valaha is be fogunk gépelni ide nektek.

Hirdetés

A 2013-as világbajnokság óta minden évben dél-koreai világbajnoka volt a League of Legends e-sportnak. Idén ez már biztosan nem fog megvalósulni, ugyanis a megingathatatlannak látszódott birodalom tegnap összeomlott.

Hirdetés

A 2018-as LoL világbajnokság bizony más lesz, mint a többi. Szombaton az Invictus Gaming már bebiztosította, hogy Korea vs. Korea döntő biztosan nem lesz, amikor 3:2-re elverték a dél-koreai első helyezettet, a KT Rolestert. Ezt követte egyébként egy Royal Never Give Up és G2 Esports találkozó, amit egy hajszállal ugyan, de az európai csapat nyert.

Tegnap a Cloud9 zárta rá a koporsót a világbajnok nemzetre, amikor egy brutálisan izgalmas 0:3-as mérkőzéssel kivégezték az utolsó otthoni csapatot, az Afreeca Freecset. Ezzel megtörtént a lehetetlen: Dél-Korea kiesett a versenyből. Az izgalomnak még itt nem volt vége, ezután ugyanis a Fnatic biztosította, hogy egy nyugati csapat már biztosan ott lesz a döntőben, mivel kiejtették a kínai EDG-t.

Mivel a hétvégéi elődöntőkre a G2, a Cloud9, a Fnatic és az Invictus Gaming jutottak tovább, így már biztosan lesz kinek szurkolnunk a döntőben. Képzeljétek csak el mekkora feszültség lenne, ha a C9 vs FNC találkozót a Cloud9 nyerné, a G2 vs. iG-t pedig a G2. Európa Amerika ellen. Az álomdöntő!

Ezen a héten vasárnap kiderül majd, hogy kik küzdhetnek meg a kupáért. Ti kinek szurkoltok?

Vígasztalást jelenthet egyébként Dél-Koreának, hogy az MNEB-ről nem eshetnek ki; igaz, nem is indulhatnak, de minden hozzáállás kérdése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)