Hirdetés

LoL Worlds 2018 - már csak egyetlen helyesen kitöltött tippjáték maradt

|

A hihetetlenül alakult csoportkörök és negyeddöntők után az a csoda, hogy egyáltalán mert valaki ilyen forgatókönyvet jósolni. De egy ember még jól tippelte meg az eredményeket eddig.

Hirdetés

WanderingRictiq most különleges megbecsülést kap a /r/LeagueofLegends látogatók körében, ugyanis az övé maradt az utolsó, helyesen kitöltött tippjáték az egész világon.

Hirdetés

A Worlds Pick'em mindenki számára ingyenesen kitölthető, és a helyes tippekért apróbb jutalmak, például ikonok járnak. A tökéletes kitöltésért a játék legdrágább kinézeteit kapja meg a helyesen tippelő rajongó, ami egyébkéntis iszonyatosan ritka. Idén ez annyira igaz, hogy már csak egyetlen egy embernek maradt helyes a tippjátéka. Mondjuk ez nem csoda: senki sem mert volna Dél-Korea ellen fogadni.

WanderingRictiq egyébként azt tippelte a továbbiakra, hogy a Fnatic elveri majd a Cloud9-t, a G2 pedig az iG-t, ezzel G2 vs. Fnatic döntőt kapunk, amiből végül a Fnatic kerül ki győztesen. Meglátjuk, igaza lesz-e.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)