Hirdetés

LoL Worlds 2018 - ezek a csapatok foglalták el a kieséses szakasz első négy helyét

|

Az elmúlt két napban lepörögtek az A és B csoport döntetlenfeloldó meccsei, és már tudjuk, hogy kik jutottak ki ezekből a csoportokból.

Hirdetés

A vasárnapi csoportkör meccsek végén (és a Gen.G elképesztő bukása után) meglettek a B csoport továbbjutói. Az senkit sem fog meglepni, hogy első helyen az RNG jutott tovább, de az már talán jobban, hogy a Cloud9 lett a második.

Hirdetés

A C9 valahogy mindig megoldja, hogy a világbajnokságon kiverekedje magát a legszorosabb helyzetekből is. Őket már biztosan látni fogjuk a hétvégén induló kieséses szakaszban. Egyébként az A csoport is lepörgött, aminek első helyén az Afreeca Freecs jutott tovább. A második helyezést a G2 kaparintotta meg, így az európai harmadik is mehet tovább a kieséses körbe.

Ezzel egy európai és egy amerikai csapat már biztos részt vehet a negyeddöntőben. A mai meccseken a Team Liquid, a MAD, az EDG és a KT Rolester srácai küzdenek a továbbjutásért.

Pár hét múlva meglesz az MNEB felhozatala is, kövessétek a meccseket!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)