Hirdetés

LoL Worlds 2018 - megvannak a Play-in továbbjutók, így alakulnak a végleges csoportok

|

Vasárnap lement az utolsó meccs is Szöulban, a cirkusz pedig robog tovább, immáron a Play-in csapatok nélkül.

Hirdetés

Szombaton és vasárnap lezajlottak a Play-in kiesős meccsei, és eldőlt, hogy melyik az a négy csapat, melyek csatlakozhatnak a szerdán induló főesemény csoportjaihoz.

Hirdetés

A világbajnokság eddig különösebb meglepetések nélkül zajlott, még akkor is, ha G2 Esports és a Cloud9 ráhozta a frászt a rajongóira. Mindkét Play-inbe küldött nyugati titán meglehetősen problémásan teljesített, olyannyira, hogy a Cloud9-nak 5 meccsbe került legyűrnie az egyébként nagyon gyenge formát hozó Gambitet.

Azért a nehézségek ellenére hatalmas meglepetések nem történtek. A négy továbbjutó a G2, a C9, az EDG és a G-REX. Miután megvolt, hogy kik mehetnek tovább, a csoportokba sorsolás is megtörtént.

A Play-in teljesítmény és az edzésekről szivárgó pletykák (úgy tűnik, hogy csak a Fnatic hozza az elvárható szintet) alapján egyelőre nem nehéz a nyugatiak ellen tippelni. A legnagyobb esélye a Fnaticnak van arra, hogy kikerüljön a csoportjából, de a többiek nagyon nehéz meccsek elé néznek.

Aki máshogy érzi, az saját tippjeivel részt vehet a már megnyílt Worlds 2018-as tippjátékban, a League of Legends hivatalos oldalán.

Ezzel véget ért a Play-in, elbúcsúzunk Szöultól és a LoL Parktól. A folytatás szerdán 10:00-kor indul a Busan Exhibition and Convention Centerben.

Hazánk legjobbjai hamarosan az MNEB-en küzdenek meg egymással, azt se hagyjátok ki!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)