Hirdetés

LoL Worlds 2019 - művészi klippel debütált az idei világbajnokság hivatalos dala

|

A Riot Games ismét kitett magáért, sportindulót hallgatni tessék!

Hirdetés

Legelőször 2014-ben kapott hivatalos himnuszt a League of Legends világbajnokság, azóta pedig a Riot minden évben kiad egy különleges számot az éppen aktuális tornához. A srácok idén sem szakítottak a hagyománnyal, hoztak nekünk egy vadonatúj muzsikát, hogy pumpálják az adrenalint.

Hirdetés

Az idei Worlds bajnokság dala a Phoenix nevet viseli, és a megalkotásában két énekesnő, Cailin Russo és Chrissy Costanza is részt vettek. Ahogy azt már megszokhattuk, a zene mellé ezúttal is egy látványos videó társul, ami vegyesen tartalmaz gyönyörűen animált jeleneteket, illetve olyan közkedvelt játékosok is feltűnnek benne, mint az SK telecom T1 csapatát erősítő Faker, vagy a G2 Esportshoz tartozó Caps.

A Worlds 2019 csoportkörei már javában zajlanak, így ha be szeretnétek kapcsolódni a mókába, akkor látogassátok meg a hivatalos oldalt, ahol minden fontos tudnivalót megtaláltok a tornáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)