Hirdetés

Ma eldől, melyik magyar egyetem a legjobb PUBG-ben

|

Este 18:00-kor indul az egyetemek PUBG-s harcának döntője, a Diploma Royale még értékesebb nyereményekért.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Series májusban egy egyetemek közti PUBG versennyel folytatódott, melyben négy hazai intézmény játékosai estek egymásnak a PUBG Platoon módjában. Az elmúlt három hétben szerda esténként zajlottak a csoportkörök mérkőzései, melyek alapján felállt egy rangsor, és eldőlt, hogy a Pécsi Tudományegyetem a Budapesti Metropolitan Egyetemmel csaphat össze a ma esti döntőben.

Hirdetés

Az összecsapás közvetítése 18:00-kor veszi kezdetét Omgezjonesy Twitch csatornáján, és a csapatoknak ötből legalább három kört kell megnyerni a győzelemhez. Az a csapat, amely végül a legjobbnak bizonyul, egy Lenovo Legion Y540-nel gazdagíthatja hallgatói önkormányzatának eszköztárát, a játékosok 1-1 Genesis Pallad 300 laptop hátizsákot kapnak, a nézők között pedig minden pálya után egy Genesis Krypton 110 gamer egér találhat gazdára. A torna legjobb játékosának egy Lenovo Honvéd Gamer Pack is jár.

Az első forduló, a második forduló és a harmadik forduló meccseinek beszámolóját a linkeken olvashatjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)