Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - 10 millió dolláros e-sport bajnokság indul

|

Nem állnak át teljesen a számítógépes játékra, a hagyományos kártyajáték is új lendületet kap.

Hirdetés

A Wizards of the Coast bejelentette, hogy 2019-ben indul a Magic Pro League, amiben összesen 10 millió dollárt osztanak majd ki a legjobb játékosok között.

Hirdetés

A Magic Pro League-be a világ 32 legjobb játékosa kerülhet majd be, akiket 75 ezer dolláros szerződésekkel próbálnak becsábítani, hogy ne csak játszanak, ahenm streameljenek is. Sok részlet egyelőre nem derült ki, de a kiadó a jelek szerint teljes mellszélességgel oda akar állni az e-sport mögé, hogy az egészből a rajongók, a profik, a szponzorok és a partnerek is profitáljanak.

Az e-sport liga márciusban debütál majd a PAX Easten, és a jelek szerint sikerült felkelteni néhány nagyob név figyelmét is. Az évek óta Hearthstone-t streamelő, de komoly Magices gyökerekkel rendelkező Savjz már be is jelentette, hogy visszatér és versenybe száll a bajnoki címért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)