Hirdetés

A 12 éves Magic sztár a Hearthstone-ban is próbálkozik már

|

Quinn Kiefer fiatal kora ellenére több Magic: The Gathering profit is a földbe tiport már, most pedig a Hearthstone játékosok ellen vonult fel.

Hirdetés

Az MTGKid néven versenyző Quinn Kiefer egyébként egyike a három Kiefer tesónak, akik rendre hozzák el a nagyobb címeket a Magic: The Gathering versenyekről. Nem meglepő, hogy a legfiatalabb a Hearthstone felé kacsingat, tekintettel annak jelentős online közösségére.

Hirdetés

A DreamHack Swiss köreiben daliás 7-2-t teljesített hősünk, de a top 16-ban összetalálkozott a DreamHack Austin győztesével, Shooppal, aki már komoly ellenfélnek bizonyult.

Shoop tapasztalt versenyző, akit a kártyák lelke is segítette: a mana görbét jól ki tudta használni, mindig feljöttek neki a szükséges lapok, és ezzel ki is ejtette a 12 éves titánt a mezőnyből.

Mindettől függetlenül nagyon komoly eredmény volt ez Kiefertől, aki élete első komolyabb Hearthstone versenyén a legjobb 16-ig jutott. Alig várjuk, hogy lássuk következő szereplését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)