Hirdetés

Magyar csapat is indulhat az első Rainbow Six: Siege világkupán

|

A jövőre debütáló Rainbow Six World Cup eseményen számos ország képviselteti magát.

Hirdetés

Egy ideje már a Rainbow Six: Siege körüli e-sport is nagy népszerűségnek örvend, hiszen világszerte rengetegen követik figyelemmel a különféle versenyeket, és több híres egyesület is létrehozta saját, profi játékosokból álló brigádját. A Ubisoft kész új szintre emelni a szcénát, és egy vadonatúj tornán kívánja egymásnak ereszteni a világ különböző országaiból érkező versenyzőket.

Hirdetés

A stúdió a napokban bejelentette a Rainbow Six World Cup elnevezésű eseményt, ami tulajdonképpen a játék hivatalos világkupája lesz. Az első ilyen bajnokságra 2021 nyarán kerül sor, összesen 45 ország és régió részvételével, tehát igencsak komoly összecsapásokban lesz részük azoknak a játékosoknak, akik hazájukat képviselhetik majd a nemzetközi porondon.

A torna nagykövete egyébként nem más, mint a számos elismeréssel büszkélkedhető kosaras, Tony Parker, és még egy hangulatos beharangozó videót is kaptunk a bejelentés mellé.

A Rainbow Six World Cup-ig vezető út egyébként már idén szeptemberben kezdetét veszi, ugyanis hamarosan megkezdődik az egyes országokban a három csapatmenedzser kiválasztása, akik majd később létrehozzák az öt főből álló csapatokat. A kvalifikációs szakasz 2021 első felében lesz esedékes, de a döntőkön csak 20 csapat vehet részt, melyek közül 14 meghívást kap, a maradék 6 helyért pedig 31 brigád csap majd össze. Az európai régióból két csapat jut tovább, Magyarország is esélyes, úgyhogy teljes erővel szorítunk!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)