Hirdetés

Válaszolj a 2018-as magyar e-sport kérdőív kérdéseire, és legyél ott a PlayIT-en!

|

Az Esport1 éves kutatásának idei felvonásában ismét számít a segítségetekre, hogy mindannyian képet kaphassunk az e-sport megítélésének itthoni helyzetéről.

Hirdetés

Az e-sport világszerte feltörekvőben van, ez nem kérdés. Itthon a PlayIT-tel és a Magyar Nemzeti E-sport Bajnoksággal egy erős lökést kap, jövőre lendülhet be igazán.

Hirdetés

Az Esport1 az Esportmillával és az eNET kutatkóközponttal együttműködésben évek óta végez felmérést, melyben azt szeretnék megtudni, melyek itthon a legnépszerűbb játékok, milyen eszközökön játszanak a hazai játékosok, és mi iránt érdeklődnek a leginkább az e-sporton belül. Aki kitölti az egyébként nem hosszú kérdőívet, az most esélyt kap, hogy egy társával együtt részt vegyen a  november 17-18-án zajló PlayIT mindkét napján. Minden fontos részletet megtalálhattok itt, a kitöltés lehetősége november 12-éig él!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)