Hirdetés

Nemzetközi ligára kvalifikálhatnak a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság LoL játékosai

|

A K&H MNEB a körülmények ellenére is zavartalanul, többnyire változatlanul zajlik, az offline döntők az online térbe költöznek.

Hirdetés

Az offline összejövetelek kvázi betiltását követően hamar bejelentették a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság szervezői, hogy az élő döntők elmaradnak, ehelyett minden döntőt online lehet majd követni. Ma egy újabb, virtuális sajtótájékoztatón ismertették a további menetrendet.

Hirdetés

A nyereményalap változatlanul 15 millió forint, de ennél is izgalmasabb, hogy a League of Legends verseny a délkelet európai Esports Balkan League keretében kerül megrendezésre, így a versenyzők nemzetközi színtéren is próbára tehetik magukat. Az alapszakaszt a Wonder Stag Esports nyerte, a három győzelemig tartó döntő április 26-án 16:00-tól lesz, és az első három helyezett 2 millió forintos pénznyereményen osztozik majd. A mérkőzést az Esport1 közvetíti.

Az MNEB keretében egyébként a LoL mellett CS:GO-ban, Rainbow Six: Siege-ben, PlayerUnknown's Battlegroundsban, Hearthstone-ban, FIFA 20-ban és autószimulátorban lehet versenybe szállni. A szervezők úgy látják, a jelenlegi helyzetben még nagyobb a részvételi hajlandóság a játékosok részéről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)