Hirdetés

A hétvégén veszi kezdetét a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság

|

Szeptember 29-én és 30-án kerül sor a Counter-Strike: Global Offensive, a Hearthstone és a PlayerUnknown's Battlegrounds selejtezőkkel.

Hirdetés

Nagy dolgok történnek idén az e-sport területén, és még nagyobbak fognak jövőre. Elstartol a HUNESZ szervezésében a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, ahol előtérbe kerülhetnek hazánk legjobb játékosai, és megindulhatnak a világhírnév felé.

Hirdetés

Összesen hat játékban indulhatnak a feltörekvő e-sportolók, ezek közül háromnak a selejtezője most szombaton és vasárnap, azaz szeptember 29-én és 30-án lesz 14:00-tól, amiket további két selejtező követ majd október 6-án és 7-én. A kvalifikáció nyitott, bárki beszállhat, aki elég jónak érzi magát CS:GO-ban, PUBG-ben vagy HS-ben. A szabályzatokat a linkekre kattintva érhetitek el, olvassátok el alaposan. Jelentkezni a versenyekre (akár a későbbiekre is) ezen az oldalon tudtok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)