Hirdetés

Indul a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, itt tudod követni a meccseket!

|

Szombaton kezdetét veszi az eddigi legnagyobb hazai e-sport kezdeményezés, már izgulhatunk is a csapatokért és játékosokért.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság fogja majd össze az ország legjobb kompetitív játékosait, e-sport csapatait és kommentátor tehetségeit, ezzel új lökést adva a hazai e-sportnak. Ez az első lépés a V4 után egy olyan jövő felé, ahol végre rendszeres, komolyan vehető versenyrendszer jelenik meg kis hazánkban, és remélhetőleg egyre többen bekapcsolódnak majd a kompetitív mókák követésébe, függetlenül attól, hogy ki mit gondol a "sport" szó definíciójáról. Ugyanis lesznek itt izgalmas meccsek, és jó játékosok, ebben biztosak vagyunk.

Hirdetés

A kvalifikációs körök ma, vagyis szombat délután kezdődnek, ekkor indul el három nagy játék, a Counter-Strike: Global Offensive, a PlayerUnknown's Battlegrounds és a Hearthstone is. Alább a fontos infók, a streameket a képekre kattintva éritek el.

MNEB CS:GO közvetítés

Időpontok: szombat és vasárnap 16:00-tól

Kommentátorok:  leszklareN, Bone DaDDy, DamilosK

Stream: twitch.tv/esporthucs

MNEB PUBG közvetítés

Időpontok: szombat és vasárnap 16:00-tól

Kommentátorok:  Buresz, Elison, Pierce, Belezőgép

Stream: twitch.tv/fusiontv1

MNEB Hearthstone közvetítés

Időpontok: szombat és vasárnap 16:00-tól

Kommentátorok:  Loemifar, Jokeh

Stream: twitch.tv/esporthuhs

A két körös kvalifikáció és a rájátszás október közepéig tart, ezt követően indul majd be a League of Legends és a Rainbow Six: Siege szezon, amiről természetesen mi is beszámolunk nektek.

További érdekességek, beszámolók, bemutatók az Esport1 oldalán folyamatosan, szeretgessétek meg őket is, ha érdekel bármelyik téma. Jó szórakozást, reméljük mindenki talál magának kedvencet, akinek lehet majd drukkolni a PlayIT-tel együtt szervezett döntőn.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)