Hirdetés

Így követheted a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonját

|

Egészen március közepéig minden este más játékok közvetítéseit tekinthetitek meg. Elmondjuk, mikor lesz érdemes bekapcsolódni!

Hirdetés

Január közepén vette kezdetét az osztályozó kupák során sikerrel kvalifikált csapatokkal a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első idénye. 

Hirdetés

A közvetítések folyamatosak (már ha a Riot és az internetszolgáltatók is úgy akarják), szinte minden napra jut valami, ami miatt érdemes belőni a Twitchet. 

Hétfőnként (egész pontosan január 21-én és 28-án, február 4-én és 11-én, márciusban pedig 4-én, 11-én és 18-án) a PlayerUnknown's Battlegrounds tizenhat csapata esik egymásnak este 19:00-tól, minden alkalommal három mérkőzésben. Az egyes körök állását itt láthatjátok, a meccseket az Esport1 közvetíti. 

Hétfőn és csütörtökön, 19:00 és 21:00 órától a Hearthstone meccsek pörögnek szünet nélkül, a 16 legjobb játékossal. A pontos menetrendet itt találjátok, a közvetítésért az Esport1 HS csatornáját kapcsoljátok be.

Kedd és szerda a League of Legends és a Counter-Strike: Global Offensive napja, a mérkőzéseket a MagyarLoLTV és az Esport1 CS csatornáján lehet figyelemmel kísérni, a LoL állásokat itt, a CS:GO-t itt kereshetitek. .

Pénteken 19:00-tól és szombaton 16:00-tól a Rainbow Six: Siege nyolc csapata száll ringbe, naponta négy mérkőzés keretében. A menetrend és az eredmények erre találhatók, a közvetítés az Esport1 csatornáján fut.

Az összefoglalókat, elemzéseket az Esport1 oldalán találjátok meg, de a fontos eseményekről mi is beszámolunk majd. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)