Hirdetés

Magyar program segít, hogy jobbá válhass a kedvenc kompetitív játékodban

|

Az Omnicoach a mesterséges intelligenciát hívja segítségül, hogy fejlessze a képességeinket.

Hirdetés

Sok éve hagyomány, hogy az óév búcsúztatásakor több kategóriában is kikérjük a véleményeteket, hogy szerintetek melyik volt az év legjobb játéka. Ilyenkor rendszerint számolunk az e-sport címekkel is, hiszen az eposzi történeteket felvonultató játékok mellett mindnyájan szeretünk ha nem is profi szinten, de alkalmanként versenyszerűen is játszani, legyen az egy MOBA, valamilyen online FPS vagy versenyjáték, amivel kielégítjük ilyen jellegű igényeinket.

Most egy magyar startup segít abban, hogy jobbá váljatok kedvenc kompetitív címeitekben, közben pedig egy videokártya szörnyeteget is nyerhettek. Az Omnicoach a mesterséges intelligenciát hívja segítségül, hogy alaposan kielemezze a mérkőzéseinket, és ezzel megkönnyítse a fejlődésünket. A szoftver jelenleg négy, nagy népszerűségnek örvendő játékot támogat, az Apex Legendset, a League of Legendset, a Counter-Strike: Global Offensive-et és a Valorantot.

Hirdetés

A működése egyszerű, a letölthető klienssel egyszerűen fel kell vennünk a meccsünket, majd feltöltenünk azt a felhőbe, ahol azonnal megtörténik a varázslat, így a gépünknek semmilyen bonyolult számítást nem kell elvégeznie. Az Omnicoach azonban nemcsak egy elemző mesterséges intelligencia, hanem egy közösségi felület is, ahol megoszthatjuk a legjobb pillanatainkat, és mások meccseit is kielemezve böngészhetjük, hogy azokból is tanuljunk.

Regisztrálni erre a linkre kattintva tudtok, ha pedig január 15-ig feltöltitek legalább egy mérkőzéseteket, hogy az MI darabokra szedhesse, esélyetek van megnyerni egyet a három kisorsolásra váró RTX 3080-ból, hogy a jövőben még több fps-sel oszthassátok a fejeseket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)