Hirdetés

Esportolót igazolt a Manchester City

|

Mostantól a virtuális gyepen is találkozhatunk majd a Manchester City játékosaival, a klub ugyanis hivatalosan is beszállt az eSportba.

Hirdetés

Napjaink végtelenül gyorsan változó világában mindenkinek alkalmazkodnia kell a trendekhez, különben lemarad. Ezt már a legnagyobb sportegyesületek is elkezdték felismerni, akik az eSportban látják a potenciált, hogy visszacsábítsák a rajongókat.

Ma este rendezik a labdarúgó EB döntőjét, de kétségtelen, hogy a fiatalabb generáció tagjaiból rengetegen nem ezt, hanem az SK Gaming - Team Liquid CS:GO döntőt nézik majd inkább, egyszerűen azért, mert az eSport jobban érdekli őket. Ebben az iparágban is hatalmas pénz van (gondoljatok csak bele, mennyi Fnatic vagy Virtus.Pro mezt adnak el például), ez pedig nyilvánvalóan szemet szúrt a nagy sportcsapatoknak is.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Manchester United Overwatch csapatban gondolkozik, a város másik nagy klubja, a City azonban egy kicsit közelebbi játékot talált magának, így hivatalosan is leigazolták Kieran "Kez" Brownt, aki mostantól a klub színeiben pörgeti majd a FIFA-t. A klub azt reméli, hogy így sikerül majd még szorosabb kapcsolatot ápolniuk a rajongókkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)