Hirdetés

Már kísérleteznek a konzolos Valoranttal, de nem biztos, hogy lesz belőle bármi

|

A Valorant ugyan nem kapott PS4-es vagy Xbox One-os verziókat a megjelenésekor, de ez változhat a későbbiekben.

Hirdetés

Egy meglehetősen sikeres zárt béta fázis után a Riot Games elérkezettnek látta az időt, hogy a hét elején mindenki számára elérhetővé tegye a Valorantot. A játékot jelenleg több százezren nyüstölik világszerte, de lennének még, akiket érdekel, csak nem érhető el azokon a platformokon, amiket ők preferálnának. Ez később változhat, de a Riot nagyon szigorú a feltételeivel.

Hirdetés

A GameSpot kikérdezte a játék vezető producerét, Anna Donlont egy esetleges konzolos megjelenésről. A válasza biztató is, meg nem is.

"Biztosíthatlak titeket, hogy dolgozunk prototípusokkal, de ez a játék egy nagyon specifikus élményt szeretne átadni, és nem vagyunk biztosak benne, hogy ez megvalósítható konzolokon."

Donlon gyakorlatilag kikötötte, hogy amennyiben bárminemű kompromisszumot kellene kötniük a konzolos kiadás elkészítéséhez, azonnal felhagynak az egésszel.

"Ha úgy érezzük, hogy le tudjuk szállítani ezt az élményt más platformokra, akkor biztosan meg fogjuk tenni. Ugyanakkor azt akarjuk, hogy a Valorant képviseljen egy bizonyos játékstílust, és hogy ez megmaradjon platformváltáskor is. Szóval nem mondunk nemet. A csapat izgatott a lehetséges konzolos változatok kapcsán, de egyelőre nem erre koncentrálunk. Ha összehozzuk, akkor az biztosan később lesz."

A Valorant 1.0-s verziója behozott egy új pályát, egy új karaktert és rengeteg kisebb-nagyobb finomítást. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a játék mennyit fog fejlődni a következő években, és hogy sikerül-e a PC-n túl is hódítania.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)