Hirdetés

Már új logója is van a Counter-Strike-nak, de a Valve még mindig hallgat

|

Valahol a Valve irodáinak főépületében ül valaki, aki nagyon élvezi, ahogy játékipar a CS2 körül pörög.

Hirdetés

Az e-sport világ közepes lendülettel állt a feje tetejére, amikor utalások bukkantak fel a Counter-Strike 2-re. Az egész azzal kezdődött, hogy a Valve feltöltött egy CS2 nevű fájlt a CSGO Steam részének adatai közé, aztán bejegyeztette a CS2 védjegyet.

Jelenleg nem tudni, hogy most ténylegesen egy új Counter-Strike lövölde érkezik-e vagy csak a CS:GO-t akarják a Source 2-re portolni. Ezt leginkább azért nem tudjuk, mert miközben a fél e-sport ipar a CS2 körül pörög a Valve mélyen hallgat.

Hirdetés

Semmilyen megerősítést vagy bejelentést nem kaptunk a hetek óta tartó pletykák ellenére, most pedig egyszer csak felbukkant egy új logó a Counter-Strike hivatalos Twitter profilján. Az új profilelem önmagában nem jelentene semmit, de egy rajongó rájött, hogyha megfordítja azt, akkor a betűtípus miatt az S betű egy 2-esnek tűnik.

Itt tartunk a Valve miatt. Emberek Twitter bannereket forgatnak, hogy rájöjjenek mi is történik éppen. Reméljük, hogy Gabe és barátai hamarosan előállnak végre a hivatalos infókkal, különben a kollektív gamer tudat összeroppan majd az izgalomtól és találgatástól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)