Hirdetés

24 éves korában elhunyt az egykori profi LoL játékosból lett streamer, Remilia

|

Álmában távozott a League of Legends profi világ egyik leghíresebb játékosa.

Hirdetés

A League of Legends profiliga korábbi játékosa, és a közösség egyik jól ismert streamere, Maria "Remilia" Creveling péntek este, álmában hunyt el 24 éves korában. A borzalmas hírt egy közeli barátja, az újságíró Richard Lewis erősítette meg. Halálának pontos körülményei ismeretlenek, csak azt tudjuk, hogy békésen, álmában ment el.

Hirdetés

Remilia neve úgy került be a köztudatba, mint az első női profi LCS játékos, ami akkor komoly vitát kavart. Sokan rosszallóan tekintettek erre a címre, mondván, hogy transzneműként ezt nem érdemli meg, és a rengeteg kritika és online mocskolódás hatására inkább otthagyta az arénát még a hivatalos szezon legelején. Később játszott még több kisebb régióban, illetve rendszeresen streamelt a Twitch.tv-n.

Nyugodjék békében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)