Hirdetés

Egy újabb bajnokságból marad ki a Marvel vs. Capcom: Infinite

|

Úgy tűnik, nem túl népszerű a profik között a kiadó új verekedős címe, ami ismét nem lesz ott egy nagyobb tornán.

Hirdetés

Pár napja írtunk arról, hogy nem teszi tiszteletét a Marvel vs. Capcom: Infinite az EVO 2018-on, ahol egyébként számos bunyós játékban mérhetik össze tudásokat a játékosok. Most pedig kiderült, hogy a Capcom saját bajnokságán is csak egyetlen játék kapja majd a főszerepet. Nem a Marvel vs. Capcom: Infinite lesz az.

Hirdetés

Sokan arra számítottak, hogy a Marvel-hősöket és Capcom-karaktereket egymásnak eresztő alkotás is kiemelt figyelmet kap majd az idei Capcom Pro Tour során. A japán kiadó nemrég meg is osztotta az első részleteket a tornáról, azonban egy szó sem esett a Marvel vs. Capcom: Infinite-ről. Amint az kiderült, a Street Fighter V lesz a középpontban, illetve annak is a legújabb frissítése, az Arcade Edition.

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy a Capcom ennyire elhanyagolja új játékának kompetitív oldalát?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)