Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - kiszivárgott a Capcom teljes e-sport tervezete

|

Valakinek megcsúszott a keze kedden, és véletlenül kitette a teljes e-sport tervezetet egy YouTube accountra.

Hirdetés

John Diamonon a Marvel vs. Capcom: Infinite e-sport rendezője, aki biztos nem volt nagyon boldog, hogy kikerült hozzá az az 5 perces videó, amiben javaslatok, szponzorációs ötletek, profit elosztás és minden olyasmi volt, amit nekünk nem kellene tudnunk. Azért persze annyira nem vagyunk szomorúak, hogy már tudjuk.

Nyilván a videót azonnal eltávolították, de a NeoGAF így is elég gyorsan kiszedett belőle minden infót. A kiadó egy 16 fős versenyt tervez a Marvel vs. Capcom: Infiniteből az idei Capcom Cupra. A kiadó helyekből 14-et online selejtezőkön keresztül lehet majd lefoglalni. Ezt követően a terv, hogy 2018-ban a cég egy egész éves profi ligát indítson a Street Fighter V verseny mintájára, 600 000 dolláros nyereményalappal.

A videó még tartalmaz számunkra sokkal kevésbé érdekes bevétel elosztási javaslatokat (mennyit kap a Capcom USA, Capcom Japan, Marvel stb.) és, hogy miként építhetnék be ezt az egészet az éves EVO tornába.

John természetesen ijedtében be is ugrott Twitterre, hogy leadja a kötelező jellegű "ezek nem a végleges tervek, rengeteg izgalmas megoldásunk van itt a Capcomnál" kezdetű dalt. Akárhogy is, első körben abban reménykedünk, hogy a netkóddal minden rendben lesz. Aztán jöhetnek a versenyek, és a szponzor üzletek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)