Hirdetés

Mától hétfőig ingyen nyomhatjuk a PUBG-t

|

Ha még nem próbáltad a battle royale divat berobbantóját, akkor ma estétől kockázat nélkül van rá a lehetőséged.

Hirdetés

A PUBG fejlesztői is nagyon szeretnék, ha mindenki otthon maradna és szobájának biztonságából játszana a haverjaival. Ezért teszik többek között ingyenesen játszhatóvá a PlayerUnknown's Battlegroundst ma este 17:00-tól hétfő este 17:00-ig a Steamen. Ha próbálkoztál vele korábban, de nem jött be a dolog, akkor is érdemes lehet belenézned, hiszen az utóbbi években rengeteget fejlődött a játék.

Hirdetés

Ha megtetszik a PUBG, akkor az ingyenes időszak ideje alatt 50%-kal olcsóbban húzhatod be a teljes verziót, és ugyan a PlayStation 4-en ingyenes próbalehetőség nincs, de az akció ott is érvényes. Emellett fontos megjegyezni, hogy aki ingyen nyomja majd PC-n, a játékbeli boltban nem tud venni semmit: az ingyenesen játszók nem vásárolhatnak.

A PlayerUnknown's Battlegrounds 2017-ben jelent meg és népszerűvé tett egy egész műfajt. Azóta több új pálya és rengeteg tartalom érkezett hozzá, és kisebb-nagyobb átalakítások garmadája igyekezet javítani a technikai oldalról támadható kliensét. Érdemes lehet futni vele egy próbakört.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)