Hirdetés

A McLaren Formula-1 csapata megtalálta a világ leggyorsabb játékosát

|

Ráadásul a győztes a díja mellé kapott egy szerződést is, így ő lehet a csapat szimulátoros versenyzője.

Hirdetés

Nemcsak lövöldözős és egymást gyepálós játékokból lehet e-sport, hanem számos versenyzős alkotás is alkalmas lehet versengésre. Ráadásul most egy szerencsés és elképesztően ügyes játékos nem mindennapi lehetőséget kapott, amit részben a játékoknak köszönhet.

Hirdetés

Több tízezren indultak a versenyen, amin a résztvevőknek a különféle versenyzős címek játszása mellett edzéseken és mérnöki eligazításokon is részt kellett venniük, végül pedig a 25 éves, holland Rudy Van Buren nyerte meg a "világ leggyorsabb játékosa" címet. Van Burennek már van tapasztalata a versenyzés terén, ugyanis mindössze 11 évesen gokart bajnok volt Hollandiában.

Azonban a 25 éves játékost most valószínűleg nem a menő címnek örül a legjobban, hanem annak, hogy a McLaren felajánlott neki egy egyéves szerződést, hogy szimulátoros versenyzőként képviselje az F1 csapatot annak főhadiszállásán, az angliai Wokingban.

Ti mennyire követitek figyelemmel a szimulátorversenyeket?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)