Hirdetés

Megjelent a Valorant, megérkeztek az új tartalmak is

|

Mától bárki belevetheti magát a Riot Games 5v5 shooterébe, a Valorant free-to-play játékként startolt el PC-n.

Hirdetés

Többmillióan próbálták ki a közel két hónapig tartó zárt béta alatt a Riot Games kompetitív lövöldözős játékát, mely eddig egy móddal, három pályával és tíz karakterrel futott. Most, hogy egy néhány napos szünet után megjelent a teljes változat, a lehetőségek száma is nőtt.

Hirdetés

Az első szezon az Ignition nevet viseli. Ennek indulásával érkezett meg az Ascent nevű, olasz ihletésű pálya, melynek legfontosabb területe a nagy, központi tér, ahol a képességek ügyes használatával lehet előnyt szerezni. Néhány napig gyakrabban dobhatja be a gép, de természetesen a korábbi pályák is a rotációban maradnak.

A kompetitív mód egyelőre nem elérhető, mert előbb szeretnék biztosítani, hogy a szolgáltatás megbízható legyen. Bekerült azonban a Spike Rush (béta állapotban), amiben gyorsabb, pörgősebb meccseket játszhatunk.

A hősökhöz Reyna csatlakozott, aki ölésekkel tudja feltölteni képességeit, így olyan játékosoknak ajánlott, akik szeretnek a frontvonalban harcolni.

A változtatások teljes listáját itt találjátok meg, a jelenlegi karaktereket és játéktereket is finomhangolták.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)