Hirdetés

Megjött a League of Legends 2021-es világbajnokságának himnusza

|

Az idei szám videójára még a legjobb shonen anime stúdiói is büszkék lehetnének.

Hirdetés

A Worlds 2021 az e-sport szezonok egyik legizgalmasabb eseménye, és nem csak a meccsek miatt. A Riot Games minden évben kijön egy hibátlan zenei produkcióval, amit általában egy nagyon menő animációs videóval tálalnak, és ami a sport legendái előtt tiszteleg.

Az idei himnuszt a Riot a PVRIS bandára bízta, akik nem hagyták cserben a rajongókat: a Burn It All Down című számuk büszkén állhat a Take Over, a Phoenix, RISE és a többiek mellé.

Hirdetés

Az számtól függetlenül, az idei klip erőssége egyértelműen a videó: az animációs kisfilm az eddigi legjobb, amit a Riot összehozott, és nem véletlenül. A Haoliners Animation League több mint 100 animátort uszított rá a projektre a Riot megbízásából, miközben a stúdió tagjai a kínai, Észak-amerikai, európai, dél-koreai és brazil kollégáikkal is dolgoztak együtt a három és fél perces csoda összeállításán.

A Worlds 2021 október 5-én, tehát jövő hét kedden indul a Play-In szakasz meccseivel. A fő esemény csoportmérkőzései október 11-én indulnak.

Már megvan, hogy kinek szurkoltok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)