Hirdetés

Megjött a Valorant 2021-es bajnokságának himnusza, jövő héten indul a versengés

|

Néhány nap múlva Berlinben gyűlnek össze a világ legjobb csapatai, hogy megkezdődhessen a csata az 1 millió dolláros nyereményalapért.

Hirdetés

A Riot Games a League of Legends idei világbajnoksága után teljes erővel a Valorantra koncentrálhat. A taktikai lövölde esetében az e-sport részleg még csak nyitogatja szárnyait, de az már most látszik, hogy sokat tanultak a nagy testvértől.

A VALORANT Champions 2021 is megkapta például a maga himnuszát egy nagyon laza animációs videóval, amiben a hangsúlyt a karakterekre és az azokat irányító játékosokra helyezték.

Hirdetés

A bajnokság december 1-én indul és a világ legjobb 16 csapatát ütközteti össze. Minden a csoportkörökkel kezdődik, ahol a csapatok kétszer fognak találkozni a velük egy csoportba került ellenfeleikkel. Az első szakasz 8 túlélője aztán bekerül egy egyenesági kieséses rendszerbe, melynek két legjobbja a döntőben csaphat össze egy 5 körös leszámolásban.

A VALORANT Champions 2021 összdíjazása 1 000 000 dollár, melynek oroszlánrészét, 350 000 dollárt az első helyezett csapat vihet majd haza. Ti már tudjátok, hogy kinek szurkoltok majd?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)