Hirdetés

Megvan a 2022-es League of Legends világbajnokság legjobbja

|

Egy elképesztő, 5 meccses széria után új helyre került az Idézők Kupája.

Hirdetés

Ahogy minden évben, úgy idén is több százezrek figyelték, ahogy egymásnak esnek a világ legjobb League of Legends játékosai. A régiók csatájából ezúttal is Dél-Korea került ki győztesen, a döntőben pedig a T1 (koreai első helyezett) és a DRX (koreai negyedik helyezett) néztek farkasszemet, egy végtelenül feszült, ötkörös meccsben.

Már a torna kezdetén a T1-nek ítélte mindenki a kupát a csapat történelmének, és Faker státuszának köszönhetően, de a DRX megmutatta, hogy kár lenne a múltbeli teljesítmény alapján a jelen meccseire fogadni.

Az idei Worlds egy nagy megnyitóceremóniával kezdődött, ahol táncelőadások, koncertek és augmented reality effektek közepette bevonultak a résztvevő csapatok.

Ha csak egy sorozatot néztek meg idén, az legyen a DRX és a T1 döntő mérkőzése. A játékosok mindent kipakolta a Riftre: egy győzelem a T1-nek, egy a DRX-nek, egy a T1-nek és így tovább.

Hirdetés

A széria minden meccse pörgős és feszült volt. Persze ha nem akarjátok végignézni az összes kattintást, akkor ebben az összefoglalóban láthatjátok a legnagyobb pillanatokat:

A Worlds a DRX győzelmével hivatalosan is véget ért, és mindenki utazik haza a saját régiójának otthonába. A tavaszi szakasz előtt most szusszannak egyet a legendák, hogy megújult erővel vághassanak neki a 2023-as szezonnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)